ul. Zmaj Ognjena Vuka br. 20, Novi Sad(069) 409-1000Radni dan: 08:00 - 20:00/ Subota: 08:00 - 15:00/ Nedelja: 08:00 - 13:00

Novosti

MSc. dr med. Danijela Stanković Baričak – Kvantna medicina u ordinaciji Primarijus Novi Sad

MSc. dr med. Danijela Stanković Baričak – Kvantna medicina u ordinaciji Primarijus Novi Sad

Zakažite pregled kod MSc. dr med. Danijele Stanković-Baričak
sertifikovanog lekar biorezonantne- kvantne medicine
, lekara sa više godišnjim iskustvom u supešnom rešavanju zdravstvenih problema hiljade pacijenata iz zemlje i inostranstva

Link na biografiju – https://www.primarijus.rs/o-nama/danijela-stankovic-baricak/

Ordinacija Primarijus

Zmaj Ognjena Vuka 20

Novi Sad

e-mail – ordinacijaprimarijus@gmail.com

Telefoni 069 4091000 i 069 4091001

Ukoliko Vam je potreban sanitetski prevoz pacijenata,

Kontaktirajte nas 24 časa 365 dana

Telefon – 069/409-10-02

e-mail – prevoz.primmed@gmail.com

Početna

Nauka definiše premisu na kojoj se zasniva naše razumevanje stvarnosti.

Tradicionalisti su proglasili da je konvencionalna zapadna medicina jedina naučna medicina.

Sadašnji medicinski sistem je zasnovan na materijalističkom modelu koji uključuje darvinističke teorije evolucije, njutnovsku fiziku, hemiju i fizičku (na nivou elementarnih čestica) anatomiju i fiziologiju. Međutim, kroz istraživanja i posmatranja ponašanja čestica na subatomskom nivou, nauka je evoluirala. Pre pedeset godina kvantna fizika se pojavila kao novi naučni standard i model razumevanja stvarnosti.

Sada je vreme da se redefiniše oblik integrativne medicine zasnovan na novom naučnom modelu razumevanja univerzuma prema kvantnoj fizici – Integrativna kvantna medicina.

Kroz principe kvantne fizike možemo objasniti kako drevna tradicije lečenja, kao što su orijentalna medicina i akupunktura, ajurvedska medicina, i modaliteti kao što su homeopatija i naturopatija, rade sa suptilnim energetskim sistemima tela

Vodeći kvantni fizičar, dr Amit Gosvami, već je postavio temelje u svojoj knjizi, Kvantni Lekar, vodiču fizičara za zdravlje i lečenje.

U budućnosti očekujemo da će medicinski univerziteti uključiti ovu novu kvantnu nauku kao deo integrativne vizije medicine koja kombinuje tradicionalne i alternativnenačine lečenja.

Integrativna kvantna medicina nije samo ključ za rešavanje trenutne zdravstvene krize, već će takođe dovesti do nove vizije integrativne zdravstvene zaštite ne zasnovane na bolesti, već na punom potencijalu pojedinca.

Naše razumevanje ljudskog tela će se proširiti i uključiti suptilne energetske sisteme tela i mentalne i emocionalne veze sa fizičkim telom.

 To će otvoriti vrata novim kreativnim pristupima lečenju koji imaju priliku da reše probleme koje konvencionalna medicina još uvek ne rešava, posebno u oblastima hroničnih i degenerativnih bolesti.

MSc. dr med. Danijela Stanković Baričak i Prim. dr sci. med. Vasa Petrović

sertifikovani su za pružanje zdravstvenih usluga iz oblasti kvantne medicine.

Ordinacija Primarijus ima pozitivno mišljenja ministarstva zdravlja Republike Srbije za pružanje zdravstvenih usluga iz oblasti kvantne medicine.

Mi ne lečimo bolest već čoveka u celini. Kroz primenu metoda integrativne medicine (kvantne medicine, akupunkture, homeopatije) radimo na rešavanju zdravstvenih problema naših pacijenata i unapređenju njihovog zdravlja. Kontinuiranom edukacijom na prestiznim svetskim univerzitetima, osposobljeni smo da biramo najbolji metod lečenja za naše korisnike.

Ukoliko neko Vama bilzak ili Vi imate potrebe za porodičnim lekarom  – kontaktirajte ordinaciju Primarijus.

Ordinacija PRIMARIJUS je tu da odgovori na Vaše zdravstvene potrebe.

Tim lekara ordinacije Primarijus – višedecenijsko iskustvo u uspešnom lečenju hiljade pacijenata u zemlji i inostranstvu.

Prim. dr sci. med. Vasa S. Petrović i MSc. dr med. Danijela Stanković-Baričak uvek su spremni da Vam pomognu.

Vaš porodični lekar – Ordinacija Primarijus

Telefoni 069 4091000 i 069 4091001

e-mail – ordinacijaprimarijus@gmail.com

Zmaj Ognjena Vuka 20, 21000 Novi Sad

Ukoliko Vam je potreban sanitetski prevoz pacijenata,

Kontaktirajte nas 24 časa 365 dana

Telefon – 069/409-10-02

e-mail – prevoz.primmed@gmail.com

Početna

Podeli na društvenim mrežama