ul. Zmaj Ognjena Vuka br. 20, Novi Sad(069) 409-1000Radni dan: 08:00 - 20:00/ Subota: 08:00 - 15:00/ Nedelja: 08:00 - 13:00

Novosti

Ordinacija Primarijus Novi Sad. Dr Danijela Stanković Baričak – Benefiti kvantne medicine.

Zakažite pregled kod MSc. dr med. Danijele Stanković-Baričak
sertifikovanog lekar biorezonantne- kvantne medicine
,

MSc. dr med. Danijele Stanković je lekara sa više decenijskim iskustvom u uspešnom rešavanju zdravstvenih problema hiljade pacijenata iz zemlje i inostranstva

Link na biografiju – https://www.primarijus.rs/o-nama/danijela-stankovic-baricak/

Ordinacija Primarijus – Novi Sad

e-mail – ordinacijaprimarijus@gmail.com

Telefoni

069 4091000 i 069 4091001

Kvantna medicina se koristi za lečenje bola ali i mnogih drugih zdravstvenih stanja gde je farmakološka terapija bila neuspešna. Podržava I dobrinosi  revitalizaciju ćelija i ćelijskog metabolizma. Kvantnom terapijom se aktivira metabolizam, stabilizuje se i pojačava imuni sistem, podstiče regeneracija ćelija, što rezultira prirodnim jačanjem oslabljenih telesnih funkcija.

Istraživanje kvantne medicine donelo je preko 200 naučnih radova koji pomažu u uspostavljanju korisničkih protokola. Do danas nisu zabeleženi štetni i neželjeni efekti.

Kvantna medicina je naučno dokazana diciplina, zasnovan jna kontrolisanoj upotrebi kvantno-rezonantnih polja, i ostvaruje pozitivan ishod na organizam primenom odgovarajućih elektromagnetnih polja.

Medicinski prihvaćeni terapeutski efekti su višestruki. Kvantna terapija utiče na svaki deo organizma i aktiviraju se i najmanji krvni sudovi. U telu se pojačava razmena ćelijskih hranljivih materija, ubrzava se reorganizacija proteina i jačaju i stabilizuju se elektromagnetna polja tela, stimuliše se regeneracija ćelijskih komponenti i povećava efikasnost imunog sistema.

Ovo se postiže aktivacijom ćelijskog metabolizma. Patentirani process kvantne medicine obezbeđuje ćeliji bolje snabdevanje kiseonikom i hranljivim materijama i oslobađa ćeliju od toksina.

Kvantna medicina obezbeđuje značajno povećanje kiseonika

Kvantna medicina podržava I pojačava prirodnu isceliteljsku snagu organizma i pomaže u borbi protiv uzroka bolesti bez ikakvih neželjenih efekata.

Kvantna terapija omogućava terapeutu da proceni energetsko i funkcionalno stanje u preko 320 organa, tkiva, ćelija i ćelijskih struktura. U Ordinaciji PRIMARIJUS , nakon deteljne anamneze i pregleda od strane Dr Danijela Stanković Baričak dobićete adekvatnu terapiju

Ukoliko neko Vama bilzak ili Vi imate potrebe za porodičnim lekarom – kontaktirajte ordinaciju Primarijus.

Ordinacija PRIMARIJUS je tu da odgovori na Vaše zdravstvene potrebe.

Tim lekara ordinacije Primarijus – višedecenijsko iskustvo u uspešnom lečenju hiljade pacijenata u zemlji i inostranstvu.

Prim. dr sci. med. Vasa S. Petrović, MSc. dr med. Danijela Stanković-Baričak i dr Biljana Erceg uvek su spremni da Vam pomognu.

Vaš porodični lekar – Ordinacija Primarijus

Telefoni 069 4091000 i 069 4091001

e-mail – ordinacijaprimarijus@gmail.com

Zmaj Ognjena Vuka 20, 21000 Novi Sad

Ukoliko Vam je potreban sanitetski prevoz pacijenata,

Kontaktirajte nas 24 časa 365 dana

Telefon – 069/409-10-02

e-mail – prevoz.primmed@gmail.com

www. https://prim-med.rs/

Podeli na društvenim mrežama