ul. Zmaj Ognjena Vuka br. 20, Novi Sad(069) 409-1000Radni dan: 08:00 - 20:00/ Subota: 08:00 - 15:00/ Nedelja: 08:00 - 13:00

Novosti

POJAČALI SMO NAŠ TIM – ORDINACIJA PRIMARIJUS

U ŽELJI DA BLAGOVREMENO ODGOVORIMO NA ZAHTEVE i POTREBE NAŠIH KORISNIKA UVEĆALI SMO NAŠ STRUČNI TIM ZA JOŠ JEDNOG LEKARA. Iskustvo u radu u Službi Hitne pomoći dr Biljane Erceg biće dragoceno u budućem radu u Ordinaciji PRIMARIJUS

Uložili smo znanje i dugogodišnje iskustvo sa željom da našim korisnicima pružimo kvalitetnu, brzu i efikasnu zdravstvenu uslugu.

Konceptom lekara porodične medicine trudimo se da porodični lekar bude najbolji prijatelj Vaše porodice, a pacijenta sagledavamo u celini, ne fokusirajući se samo na bolesni organ ili dijagnozu.

Naše zdravstvene usluge obuhvataju populaciju adolescenata, odraslih i seniora. Usluge koje pružamo obuhvataju prevenciju, dijagnostiku i terapiju oboljenja. Zdravstveno vaspitnim radom i promocijom zdravih stilova života radimo na unapređenju i očuvanju Vašeg zdravlja u čemu imamo preko 20 godina iskustva.

Pacijent zauzima centralno mesto u našem radu. Pružamo visok kvalitet lečenja i nege u ordinaciji i u kućnoj poseti bez obzira na uzrast, rasu, pol, etničku pripadnost, veroispovest, invaliditet, seksualno opredeljenje, jezik i vrstu bolesti.

Podeli na društvenim mrežama