ul. Zmaj Ognjena Vuka br. 20, Novi Sad(069) 409-1000Radni dan: 08:00 - 20:00/ Subota: 08:00 - 15:00/ Nedelja: 08:00 - 13:00

Novosti

Lečenje simptoma respiratornih infekcija i gripa

Epidemiološka situacija pokazuje porast broja respiratornih infekcija i gripa.

Radi se o mešavini svinjskog (AH1N1) i sezonskog (tipa B) soja virusa, koji će se spojiti u potpuno novi, daleko opasniji oblik.

U posebno rizične grupe spadaju stariji od 65 godina, trudnice, hronični bolesnici i deca.

U poslednjih mesec dana uočili smo povećanje broja pacijenata koji su nam se obratili za pomoć a imaju simptome respiratornih infekcija i gripa.

Ukoliko su Vaši simptomi: malaksalost, bolovi u grlu, povišena temperatura, curenje iz nosa, bolovi u mišićima, potrebno je da potražite pomoć lekara.

Greške koje pacijenti prave je ignorisanje “prehlade”, virusa i gripa i zanemarivanje simptoma, što može dovesti do komplikacija bolesti.

U Ordinaciji PRIMARIJUS pružamo pravovremenu dijagnostiku i lečenje respiratornih infekcija i gripa.

kao i savete o higijensko dijetetskom režimu i jačanju imuniteta, koji dovode do prevencije komplikacija bolesti i bržeg izlečenja.

Ordinacija Primarijus opremljena je kadrovski i tehnički da Vam pomogne i olakša stanje izazvano simptomima gripa i respiratirnih oboljenja.

Za pacijente čije zdravstveno stanje zahteva tretman u kućnim uslovima, tim Ordinacije PRIMARIJUS pruža zdravstvenu zaštitu u Vašem domu.

 

Podelite ovu vest